Promocje
Termometr z sondą do 0-300 STOPNI NIERDZEWNY
Termometr z sondą do 0-300 STOPNI NIERDZEWNY
25,00 zł 24,00 zł
szt.
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
200,00 zł 199,00 zł
kpl.
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 150mm GR. 2,4mm
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 150mm GR. 2,4mm
2,00 zł 1,50 zł
szt.
HAK 200MM MASARSKIE UBOJOWE WĘDZARNICZE GR. 10 mm
HAK 200MM MASARSKIE UBOJOWE WĘDZARNICZE GR. 10 mm
25,00 zł 24,00 zł
szt.
HAK S-145 5MM KOMPLET 5 SZT.
HAK S-145 5MM KOMPLET 5 SZT.
20,00 zł 15,00 zł
szt.
HAKI DO WĘDLIN S-145 3MM
HAKI DO WĘDLIN S-145 3MM
2,00 zł 1,50 zł
szt.
KEBAB podstawa do piekarnika KEBAB 250mm
KEBAB podstawa do piekarnika KEBAB 250mm
40,00 zł 39,00 zł
szt.
Hak S-145 3mm komplet 10 szt.
Hak S-145 3mm komplet 10 szt.
20,00 zł 15,00 zł
szt.
HAKI POTRÓJNE DO BOCZKU PŁATÓW RYB I KURCZAKA 5MM
HAKI POTRÓJNE DO BOCZKU PŁATÓW RYB I KURCZAKA 5MM
12,00 zł 11,00 zł
szt.
WIESZAK HAK ORCZYK NA ZWIERZYNĘ INOX ZUT TOGO
WIESZAK HAK ORCZYK NA ZWIERZYNĘ INOX ZUT TOGO
90,00 zł 89,00 zł
szt.
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 190mm GR. 3mm
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 190mm GR. 3mm
3,00 zł 2,50 zł
szt.

Marynata zalewa do peklowania wędzenia boczek 0,5 KG

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 8,50 zł 8.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

 Marynata/zalewę peklującą do boczku bekonu 0,5 KG. MARYNATA ZALEWA BOCZEK  OPAKOWANIE CATERING Z STRUNĄ ZAMYKAJĄCĄ

Marynaty są sporządzone z naturalnych wyciągów przypraw.

Skład: Zioła oraz ekstrakty przypraw naturalnych, azotynowa sól peklująca, sól, cukier, dekstroza.

Marynata do boczku bekonu jest kompletną mieszanką, przeznaczona do sporządzania zalewy, solanki z udziałem soli peklującej, stosowana do produkcji wędzonek. Marynata jest rewelacyjna do celów domowych.

Sporządzenie zalewy:

Przygotować 10L zimnej wody oraz wsypać i dobrze rozpuścić gotową mieszankę - “Marynatę BOCZEK” (zawartość torebki 0,5 kg).

Tu znajdziesz szerszy opis peklowania mięs:

Boczek wieprzowy, ok 7-10 kg dokładnie umyć i odsączyć z wody. Ułożyć ściśle boczek w emaliowanym lub szklanym naczyniu zalać marynatą (solanka musi koniecznie przykrywać całą powierzchnię mięsa) i przycisnąć krążkiem drewnianym lub pokrywą obciążyć. Odstawić w chłodne miejsce o temperaturze nie większej niż + 6 stopni C na siedem do dziesięciu dni. Mięso należy przewracać raz dziennie. Następnie wyjąć mięso, osuszyć i powiesić w przewiewnym, chłodnym miejscu do obsuszenia. 

DO  ZAKUPU DOKŁADNY OPIS UŻYCIA MARYNATY W FORMIE PISEMNEJ STOSUNEK WODY MIĘSA I CZAS PEKLOWANIA

 Data ważności oraz nr partii na etykiecie wysłanej do klienta.

 

tel.605888612

TOGO.ZUT@INTERIA.PL

Produkty powiązane

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Nowości
 Przyprawa zielona do ryb 40 gram
Przyprawa zielona do ryb 40 gram
4,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl