Promocje
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 3mm S145 ZUT TOGO
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 3mm S145 ZUT TOGO
55,00 zł 53,00 zł
kpl.
APLIKATOR RĘCZNY SZYNEK SIATKI WĘDZARNICZEJ FI110
APLIKATOR RĘCZNY SZYNEK SIATKI WĘDZARNICZEJ FI110
23,00 zł 22,00 zł
szt.
APLIKATOR RĘCZNY SZYNEK SIATKI WĘDZARNICZEJ FI140
APLIKATOR RĘCZNY SZYNEK SIATKI WĘDZARNICZEJ FI140
28,00 zł 27,00 zł
szt.
HAKI DO WĘDLIN S-100 3MM KOMPLET 10 SZT
HAKI DO WĘDLIN S-100 3MM KOMPLET 10 SZT
14,00 zł 13,00 zł
kpl.
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 5mm S145 ZUT TOGO
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 5mm S145 ZUT TOGO
70,00 zł 68,00 zł
kpl.
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
200,00 zł 198,00 zł
kpl.
HAK S-145 5MM KOMPLET 5 SZT.
HAK S-145 5MM KOMPLET 5 SZT.
20,00 zł 17,50 zł
szt.
WIESZAK HAK ORCZYK NA ZWIERZYNĘ INOX ZUT TOGO
WIESZAK HAK ORCZYK NA ZWIERZYNĘ INOX ZUT TOGO
125,00 zł 115,00 zł
szt.
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 190mm GR. 3mm
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 190mm GR. 3mm
3,00 zł 2,50 zł
szt.
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY DUŻY 18cm Ø3MM
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY DUŻY 18cm Ø3MM
5,50 zł 5,00 zł
szt.

Marynata zalewa do peklowania wędzenia boczek 0,5 KG

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 9,00 zł 9.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

 Marynata/zalewę peklującą do boczku bekonu 0,5 KG. MARYNATA ZALEWA BOCZEK  OPAKOWANIE CATERING Z STRUNĄ ZAMYKAJĄCĄ

Marynaty są sporządzone z naturalnych wyciągów przypraw.

Skład: Zioła oraz ekstrakty przypraw naturalnych, azotynowa sól peklująca, sól, cukier, dekstroza.

Marynata do boczku bekonu jest kompletną mieszanką, przeznaczona do sporządzania zalewy, solanki z udziałem soli peklującej, stosowana do produkcji wędzonek. Marynata jest rewelacyjna do celów domowych.

Sporządzenie zalewy:

Przygotować 10L zimnej wody oraz wsypać i dobrze rozpuścić gotową mieszankę - “Marynatę BOCZEK” (zawartość torebki 0,5 kg).

Tu znajdziesz szerszy opis peklowania mięs:

Boczek wieprzowy, ok 7-10 kg dokładnie umyć i odsączyć z wody. Ułożyć ściśle boczek w emaliowanym lub szklanym naczyniu zalać marynatą (solanka musi koniecznie przykrywać całą powierzchnię mięsa) i przycisnąć krążkiem drewnianym lub pokrywą obciążyć. Odstawić w chłodne miejsce o temperaturze nie większej niż + 6 stopni C na siedem do dziesięciu dni. Mięso należy przewracać raz dziennie. Następnie wyjąć mięso, osuszyć i powiesić w przewiewnym, chłodnym miejscu do obsuszenia. 

DO  ZAKUPU DOKŁADNY OPIS UŻYCIA MARYNATY W FORMIE PISEMNEJ STOSUNEK WODY MIĘSA I CZAS PEKLOWANIA

 Data ważności oraz nr partii na etykiecie wysłanej do klienta.

 

tel.605888612

TOGO.ZUT@INTERIA.PL

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl