Promocje
18 Ziół Ojaca Mateo 250 gram Catering
18 Ziół Ojaca Mateo 250 gram Catering
12,00 zł 11,00 zł
szt.
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY DUŻY 18cm Ø3MM
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY DUŻY 18cm Ø3MM
5,50 zł 5,00 zł
szt.
MOŹDZIERZ STALOWY DO PRZYPRAW I ZIÓŁ
MOŹDZIERZ STALOWY DO PRZYPRAW I ZIÓŁ
85,00 zł 80,00 zł
szt.
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY 2,4 mm
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY 2,4 mm
2,80 zł 2,50 zł
szt.
MASZYNKA DO MAKARONU RAVIOLI
MASZYNKA DO MAKARONU RAVIOLI
125,00 zł 120,00 zł
szt.
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 170mm GR.2,4mm
Hak do wędzenia ryb WKRĘCANE 170mm GR.2,4mm
2,00 zł 1,50 zł
szt.
Hak S-140 5mm komplet 10 szt.
Hak S-140 5mm komplet 10 szt.
40,00 zł 30,00 zł
szt.
MASZYNKA DO MAKARONU
MASZYNKA DO MAKARONU
90,00 zł 89,00 zł
szt.
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
200,00 zł 199,00 zł
kpl.

Marynata zalewa do peklowania wędzenia szynka Wiejska 0,5 KG

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 8,50 zł 8.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

 Marynata/zalewę peklującą do szynka Wiejska 0,5 KG. MARYNATA ZALEWA SZYNKA WIEJSKA  OPAKOWANIE CATERING Z STRUNĄ ZAMYKAJĄCĄ

Marynaty są sporządzone z naturalnych wyciągów przypraw.

Skład: Zioła oraz ekstrakty przypraw naturalnych, azotynowa sól peklująca, sól, cukier, dekstroza.

Marynata do boczku SZYNKA WIEJSKA jest kompletną mieszanką, przeznaczona do sporządzania zalewy, solanki z udziałem soli peklującej, stosowana do produkcji wędzonek. Marynata jest rewelacyjna do celów domowych. Sporządzenie zalewy: Przygotować 5L zimnej wody oraz wsypać i dobrze rozpuścić gotową mieszankę - “Marynatę SZYNKA WIEJSKA” (zawartość torebki 0,5kg).

Tu znajdziesz szerszy opis peklowania mięs. Szynkę wieprzową , ok 7-10 kg dokładnie umyć i odsączyć z wody. Ułożyć ściśle szynkę w emaliowanym lub szklanym naczyniu zalać marynatą (solanka musi koniecznie przykrywać całą powierzchnię mięsa) i przycisnąć krążkiem drewnianym lub pokrywą obciążyć. Odstawić w chłodne miejsce o temperaturze nie większej niż + 6 stopni C na siedem do dziesięciu dni. Mięso należy przewracać raz dziennie. Następnie wyjąć mięso, osuszyć i powiesić w przewiewnym,chłodnym miejscu do obsuszenia. 

DO  ZAKUPU DOKŁADNY OPIS UŻYCIA MARYNATY W FORMIE PISEMNEJ STOSUNEK WODY MIĘSA I CZAS PEKLOWANIA

 Data ważności oraz nr partii na etykiecie wysłanej do klienta.

 

tel.605888612

TOGO.ZUT@INTERIA.PL

Produkty powiązane

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Nowości
Haki do wędzenia S-100 3mm wędzarnia 5SZT ZUT TOGO
Haki do wędzenia S-100 3mm wędzarnia 5SZT ZUT TOGO
8,00 zł 7,00 zł
kpl.
18 Ziół Ojaca Mateo 250 gram Catering
18 Ziół Ojaca Mateo 250 gram Catering
12,00 zł 11,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl