Promocje
HAK 200MM MASARSKIE UBOJOWE WĘDZARNICZE GR. 10 mm
HAK 200MM MASARSKIE UBOJOWE WĘDZARNICZE GR. 10 mm
25,00 zł 24,00 zł
szt.
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 3mm S100 ZUT TOGO
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 3mm S100 ZUT TOGO
54,00 zł 52,00 zł
kpl.
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
HAKI DO WĘDZENIA PREZENT SKRZYNKA WĘDZARZA
200,00 zł 199,00 zł
kpl.
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY DUŻY 18cm Ø3MM
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY DUŻY 18cm Ø3MM
5,50 zł 5,00 zł
szt.
HAKI DO WĘDLIN S-145 3MM
HAKI DO WĘDLIN S-145 3MM
2,00 zł 1,50 zł
szt.
MASZYNKA DO MAKARONU
MASZYNKA DO MAKARONU
90,00 zł 89,00 zł
szt.
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 5mm S100 ZUT TOGO
ZESTAW STARTOWY HAKI DO WĘDZENIA 5mm S100 ZUT TOGO
60,00 zł 58,00 zł
kpl.
Termometr  do grilla , termometr  do wędzarni 300
Termometr do grilla , termometr do wędzarni 300
21,00 zł 20,00 zł
szt.
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY 2,4 mm KOMPLET 5 SZT.
HAK DO WĘDZENIA RYB PODWÓJNY 2,4 mm KOMPLET 5 SZT.
14,00 zł 12,50 zł
szt.

Marynata zalewa do peklowania wędzenia szynka Wiejska 0,5 KG

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 8,50 zł 8.50
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

 Marynata/zalewę peklującą do szynka Wiejska 0,5 KG. MARYNATA ZALEWA SZYNKA WIEJSKA  OPAKOWANIE CATERING Z STRUNĄ ZAMYKAJĄCĄ

Marynaty są sporządzone z naturalnych wyciągów przypraw.

Skład: Zioła oraz ekstrakty przypraw naturalnych, azotynowa sól peklująca, sól, cukier, dekstroza.

Marynata do boczku SZYNKA WIEJSKA jest kompletną mieszanką, przeznaczona do sporządzania zalewy, solanki z udziałem soli peklującej, stosowana do produkcji wędzonek. Marynata jest rewelacyjna do celów domowych. Sporządzenie zalewy: Przygotować 5L zimnej wody oraz wsypać i dobrze rozpuścić gotową mieszankę - “Marynatę SZYNKA WIEJSKA” (zawartość torebki 0,5kg).

Tu znajdziesz szerszy opis peklowania mięs. Szynkę wieprzową , ok 7-10 kg dokładnie umyć i odsączyć z wody. Ułożyć ściśle szynkę w emaliowanym lub szklanym naczyniu zalać marynatą (solanka musi koniecznie przykrywać całą powierzchnię mięsa) i przycisnąć krążkiem drewnianym lub pokrywą obciążyć. Odstawić w chłodne miejsce o temperaturze nie większej niż + 6 stopni C na siedem do dziesięciu dni. Mięso należy przewracać raz dziennie. Następnie wyjąć mięso, osuszyć i powiesić w przewiewnym,chłodnym miejscu do obsuszenia. 

DO  ZAKUPU DOKŁADNY OPIS UŻYCIA MARYNATY W FORMIE PISEMNEJ STOSUNEK WODY MIĘSA I CZAS PEKLOWANIA

 Data ważności oraz nr partii na etykiecie wysłanej do klienta.

 

tel.605888612

TOGO.ZUT@INTERIA.PL

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl